Start
Logga in

Logga in

Användarnamn *
Lösenord *
Kom ihåg mig
Bild icke tillgänglig

direkt på hemsidan

Här på Vilhelmina Missionskyrkas hemsida kan du läsa Bibeln, jämföra bibelöversättningar och prenumerera på bibelläsningsplaner.

Dagens vers

Jubel fyller den rättfärdiges far,en vis son skänker glädje.

fruits 320136 1280

Nästa veckas fasteutmaningar handlar om att bli lite nyttigare, ta hand om dig själv och våga göra det som är viktigt och uppbyggligt. Prioritera det som är bra för dig till kropp, själ och ande.

Måndag: Ät frukt och grönt varje dag den här veckan

Fyll på med något som får din kropp att må bättre.

Tisdag: Byt ut en kopp kaffe mot två glas vatten varje dag

Ibland kan det bli lite väl många kaffekoppar på en dag. Stanna i stället upp och fyll på med vätska på annat sätt. Kanske räcker energin hela dagen om du håller kroppen välvattnad.

Onsdag: Ta en kväll utan stress
Bestäm dig för att det här är en dag då du faktiskt inte behöver ta itu med någonting. Du kan ta det lugnt och stanna upp. Gör något som bara är roligt och inte det minsta stressande. Gör er därför inga bekymmer för morgondagen. Den får själv bära sina bekymmer. Var dag har nog av sin egen plåga. (Matt 6:34)

Torsdag: Överraska någon med en blomma

Glöm inte att uppskatta de personer som betyder mycket för dig. Det här är en utmärkt dag att gå förbi med en blomma eller skicka ett blombud. 

Fredag: Ta en risk  

Förhoppningsvis har de här fasteveckorna förändrat ditt tankesätt så att det är viktigare att göra det som är bra och rätt än att akta sig för det som är skrämmande. Ta en risk i dag. Kanske är det något du har tänkt på länge. Kanske är det något viktigt du har velat säga men som du inte har vågat göra tidigare. Ta chansen nu. Du har säkert upplevt att det som vi gruvar oss för länge egentligen inte är så hemskt när det väl kommer till kritan. 

Lördag: Avsätt tid till att lära dig något du har drömt om att kunna, t.ex. laga mat, sticka, pilates, måla osv.

Finns det något du har drömt om att lära dig eller någon hobby du lägger mindre tid på än du skulle vilja? Låt det här bli lördagen då du låter dig själv utvecklas.

Söndag: Vila

Att vila är att göra något som inte innehåller tvång, något som ger energi i stället för att ta energi. För dig kanske inte den här typen av vila är att ta det lugnt, du kanske får mer energi av att göra något aktivt eller umgås med en massa människor. Använd då vilodagen till det. En dag utan tvång och måsten.

Aktuellt

Inga händelser

sommargarden

bibeln

kontakt