Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemNextendLibrary has a deprecated constructor in /customers/6/6/8/vilhelminamissionskyrka.se/httpd.www/plugins/system/nextendlibrary/nextendlibrary.php on line 10 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/6/6/8/vilhelminamissionskyrka.se/httpd.www/plugins/system/nextendlibrary/nextendlibrary.php:10) in /customers/6/6/8/vilhelminamissionskyrka.se/httpd.www/libraries/joomla/input/cookie.php on line 94 Konfalägret i Hemavan - dag 2 och 3
Start
Logga in

Logga in

Användarnamn *
Lösenord *
Kom ihåg mig
Bild icke tillgänglig

direkt på hemsidan

Här på Vilhelmina Missionskyrkas hemsida kan du läsa Bibeln, jämföra bibelöversättningar och prenumerera på bibelläsningsplaner.

Dagens vers

Ingen annan frestelse har drabbat er än vad människor får möta. Gud är trofast, han skall inte tillåta att ni frestas över er förmåga, utan när frestelsen kommer, skall han också bereda en utväg, så att ni kan härda ut.

IMG 0685
Samling och lek ute

IMG 0689
Linnéa talar om hur viktigt det är att se sig för när man går över vägen och visar hur

Efter fikat på torsdagen hade vi resurstid. Det innebär att vi skulle skriva frågor om ”kärlek och sånt” till pastorerna, frågor till ledarna och frågor till Anna som nyligen flyttat till Kenya från Vännäs. Sedan gjorde vi klart pass 2 och 3 om konfirmationsgudstjänsterna. Efter middagen hade vi internationellt med Clara, Frida och Erik, sedan skypade vi med Anna från Kenya och ställde frågorna som vi hade skrivit på resurstiden. Clara, Frida och Erik berättade om sina resor med APG29. Frida och Erik hade varit i Ecuador i 3 månader och Clara hade varit i Kina. På kvällsspexen efter fritiden så var det typ en pjäs med tävlingar till de i publiken.

På fredagen så väcktes vi med fin och ganska lugn sång av ledarna från Kvarnåsen. Sedan inledde vi dagen med frukost och morgonbön. Efter det såg vi filmen ”Passion of the Christ” med lite gott som vi köpte på fritiden dagen innan. Sedan tog vi en promenad till vattnet och fikade. När vi kom tillbaka bastade de flesta. 

Efter middagen var det återigen kvällsspex och sedan var det bibelvandring som vi inte kan berätta något om. På kvällsandakten var det nattvard och drama.

Håll utkik efter nästa uppdatering!

Konfirmanderna Maya (Umeå) och AnnaClara (Vilhelmina)

IMG 0695
Hela gänget på väg ut på promenad

IMG 0704
En liten paus på vägen

IMG 0712
Simon insisterade på att ta hand om en del skräp som var slängt i naturen

IMG 0714
Framme vid vår destination

IMG 0724
Njuter av det fina vädret

IMG 0728
Fjäll + vatten + härligt väder. Kan det bli bättre?

Aktuellt

Inga händelser

sommargarden

bibeln

kontakt