Start
Logga in

Logga in

Användarnamn *
Lösenord *
Kom ihåg mig
Bild icke tillgänglig

direkt på hemsidan

Här på Vilhelmina Missionskyrkas hemsida kan du läsa Bibeln, jämföra bibelöversättningar och prenumerera på bibelläsningsplaner.

Dagens vers

Därför är du stor, Herre Herre, ty ingen är dig lik, och ingen Gud finns utom dig efter allt vad vi har hört med våra öron.

dukat
Denna fina dukning mötte konfirmanderna när de kom till matsalen.

Vid frukosten blev vi överaskade av ett bröllop. Det var Timo och Clara som skulle ”gifta sig”. Sedan var det morgonbön som vanligt och efter det planerade vi inför konfaavslutningen. Till lunch blev det soppa som inte blev så god men gick att äta. [Andra har sagt att soppan var den bästa lunchen på hela lägret. Red. anm.] Sedan var vi ute på och började med uppvärmningen som var Laurentia (=sång med många benböj) och Simon sträckte sig i låret. Lekarna var roliga och jobbiga. På resurstiden så övade vi på en dans vi ska uppföra på konfavslutningen. Vi hade ställt frågor till ledarna under veckan som besvarades innan middagen. Nu ska vi få svar på frågorna på temat ”Kärlek och sånt”, sedan se kvällsspex och avsluta dagen med andakt.

Konfirmanderna Emanuel (Kvarnåsen), Maria (Kvarnåsen) och Simon (Kvarnåsen)

skylten

 

 


Ibland måste ledarna få göra lite bus.

vardar

Värdarna på det improviserade bröllopet. Några av dessa kan ha varit uppe lite väl sent kvällen före för att ordna med dukning, menyer m.m.

 

bordet
"Brudparets" fina bord. Ledarna Timo och Clara visste om en del av planen men blev mycket förvånade över dukning, menyer, dansframträdande m.m.

frukost2Härlig stämning.

 

Aktuellt

Inga händelser

sommargarden

bibeln

kontakt