Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemNextendLibrary has a deprecated constructor in /customers/6/6/8/vilhelminamissionskyrka.se/httpd.www/plugins/system/nextendlibrary/nextendlibrary.php on line 10 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/6/6/8/vilhelminamissionskyrka.se/httpd.www/plugins/system/nextendlibrary/nextendlibrary.php:10) in /customers/6/6/8/vilhelminamissionskyrka.se/httpd.www/libraries/joomla/input/cookie.php on line 94 Konfalägret i Hemavan - dag 5
Start
Logga in

Logga in

Användarnamn *
Lösenord *
Kom ihåg mig
Bild icke tillgänglig

direkt på hemsidan

Här på Vilhelmina Missionskyrkas hemsida kan du läsa Bibeln, jämföra bibelöversättningar och prenumerera på bibelläsningsplaner.

Dagens vers

Ty detta är det bud som ni har hört från början, att vi skall älska varandra

spexSpexgruppen som stod för kvällsunderhållningen

Dagen började med väckning av en person i kaninmask och musik. Jag blev väldigt överraskad av att se en kanin det första jag gjorde. Sedan var det frukost som vanligt och städningen började. Tyvärr var det så att de flesta från Vännäs fick påbörja sin resa hemåt redan nu. Vi började med att plocka ihop våra saker och bära ner dem ifrån rummen. Sedan fick man städa sitt rum och toaletten som tillhörde rummen. Efter det städade man de allmänna rummen tillsammans med alla andra. Kl. 11 började gudstjänsten där vi fick se ett uppträdande av Evelinn, Sanna, Ingela och Erika. De dansade till låten East to West av Casting Crowns. Efter gudstjänsten fortsatte städningen och efter det lunch. Det enda som finns kvar att göra är att säga farväl till alla och se till att få en kram från varenda en. Lägret var väldigt djupt med många skratt, tårar och tankar. Under veckan fick jag lära känna både Gud och Jesus mer än jag någonsin gjort. Jag har även fått en massa kompisar och fått vara med om saker jag aldrig kommer glömma. Lägret har i helhet varit fantastisk och jag längtar redan till nästa.

Konfirmanden Robyn (Umeå)

aggJennifer försöker hålla ägget under kontroll

tavling
Tävling där AnnaClara dominerade

vadret
Artem med vädret

utelek
Utelek på gång

 

Aktuellt

Inga händelser

sommargarden

bibeln

kontakt