Men när tiden var fullbordad sände Gud sin Son, född av kvinna och ställd under lagen, för att han skulle friköpa dem som stod under lagen, så att vi skulle få söners rätt.

Nu på måndag den 19 juli så öppnar vi Sommargården för sommaren.
Vi kommer att ha öppet mellan den 19 juli till 27 juli kl 12:00-20:00.
Ni alla är väldigt varmt välkomna ut köpa fika och umgås på gården. Kanske kan man ta ett dopp i sjön någon dag då det är varmt i vattnet.

Vi kommer även att har tre kvällar på Sommargården som man kan komma ut för att ha gemenskap och trevligt tillsammans.
Datumen är: 20 juli, 27 juli och 10 augusti alla från kl 20:00

Dessutom denna sommar så har församlingen anställt en sommarpastor som kommer jobba från och med 15 juli till 15 augusti. Moa Nilsson Forsén är det som är sommarpastor och prövar på hur arbetet i en församling kan se ut på sommaren medan hon har sommarlov från sin utbilding till pastor. Henne kan ni träffa på Sommargården när det är öppet eller när hon predikar under tre söndagar 24 juli, 7 augusti och 14 augusti.

Vi önskar er varmt välkomna till oss i sommar.