Låt inget oanständigt tal komma över era läppar, tala bara det som är gott och blir till välsignelse där sådan behövs, så att det blir till glädje för dem som hör på.

Nu till helgen den 21 och 22 mars så har församlingen bjudit in pastorn och författaren Åke Samuelsson att komma och tala.
Det bjuds på tre möten tillsammans med Åke.
Åke har mycket humor i sitt bagage och kommer släppa fram det under dessa tre möten.

Första mötet är enbart för män eftersom vi erbjuder en mansfrukost kl 9.00 på lördag den 21 mars i Missionskyrkan.
Andra mötet är kl 19.00 på lördag kväll den 21 mars i Missionskyrkan. Då är temat Tror Gud på Vilhelmina?
Tredje mötet är på söndag kl 11.00 den 22 mars i Missionskyrkan. Temat för detta möte är Tror Vilhelmina på Gud?

Du är varmt välkommen till alla dessa möten och vi ser fram emot att få möta dig.