Salig är den som inte följer de ogudaktigas rådoch inte går på syndares vägeller sitter bland bespottare utan har sin glädje i Herrens undervisning och begrundar hans ord dag och natt.

Annons 2015

Vilhelmina Missionskyrka ligger mitt i Vackra, Vänliga Vilhelmina i Södra Lappland.
Församlingen består idag av 64 medlemmar efter att de senaste 5 åren välkomnat 27 nya.

Vi vill vara en Kyrka för hela livet där människor får möta Jesus Kristus till frälsning och upprättelse.
Vår pastor har fått nya arbetsuppgifter i Region Nord och vi behöver därför ny pastor.

Vi söker dig som är

• Utbildad pastor/diakon

• Väl förankrad i Equmeniakyrkan

• Vi uppskattar att du tycker om att arbeta med människor i alla åldrar

• Längtar efter att nå nya människor och skapar kontakter ut i samhället

• Vill utvecklas tillsammans med oss i församlingen

• Delar vår kärlek till församlingen och omsorgen om den

• Har idéer och kan skapa engagemang kring dessa

• Kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra

Vår församling kännetecknas av att vara öppen, varm och välkomnande. Människor av många olika nationaliteter har hittat sitt andliga hem hos oss och vi gläds över dem och den stora förändring församlingen genomgått under de senaste tio åren.

Gudstjänsten är det centrala i församlingens liv. För närvarande arbetar vi med konfirmationsundervisning, Alpha kurser, cellgrupper, bibelstudier. Tillsammans med UMU har vi ungdomskafé på fredag och lördag kvällar. Vi har fått mycket och vill därför även dela med oss till andra församlingar bl.a. Genom medverkan vid temadagar i Regionen.

Varmt välkommen med frågor och ansökan senast 151115 till
Karin Kopparmalms (ordf) karin(a)linbladracing.se  070-2393601
Dennis Hansson (vice församlingsföreståndare) denart.hansson(a)gmail.com 070-6696593