Är du ovan att besöka en kyrka eller bara ovan att besöka Vilhelmina Missionskyrka? Undrar du hur lägeravgiften ska betalas in? Vill du ha en vägbeskrivning till vår kyrka? Här försöker vi samla de vanligaste frågorna så att alla som funderar på att besöka vår kyrka kan få den information de önskar. Om du saknar svar på någon fråga du har får du gärna använda formuläret längst ned på sidan. Svar får du både till e-postadressen du har angivit och här på hemsidan. Vi publicerar inte ditt namn på hemsidan. Om din fråga handlar om bibelläsning eller bön finns det en särskild avdelning för det under Undervisning > Bibel och bön.

Hur ofta har ni gudstjänst?

Vanligtvis har vi gudstjänst varje söndag kl. 11:00. För att vara säker rekommenderar vi att titta i vår kalender eller i predikoturerna som finns i Vilhelmina Aktuellt.

Var betalar jag in lägeravgifter?

Säkrast är att prata med ledaren men vanligstvis betalas lägeravgiften in till församlingens bankgiro 333-3234 märkt med vilket läger det är och vem som betalar.

Hur brukar folk vara klädda på era gudstjänster? Måste man vara finklädd?

Det varierar väldigt mycket hur folk är klädda på våra gudstjänster men man behöver absolut inte vara finklädd. Helt och rent är att rekommendera men vi har inga krav. Du är troligtvis inte ensam om du har jeans. På högtidligare gudstjänster som t.ex. konfirmationsavslutning är det vanligt att gudstjänstbesökarna är lite mer finklädda med klänning eller kavaj. Klä dig så att du känner dig bekväm.

Hur gör jag om jag vill ge pengar till Vilhelmina Missionskyrka?

Varje gudstjänst samlar vi in pengar i det vi kallar kollekt. Då kan man ge hur mycket eller lite man vill i kollektboxen som skickas runt. Då är det kontanter som gäller. Du kan också betala in din gåva till bankgiro 333-3234. Märk gärna betalningen med "kollekt" eller "gåva".

Hur hittar jag till Vilhelmina Missionskyrka?

På sidan Kontakt och karta finns adress och karta till Vilhelmina Missionskyrka. Kyrkan ligger på Storgatan 16, en gul byggnad mitt emot elktronik affären Rönnfjords.

Ställ en fråga