Under den här fliken hittar du information om det mesta som vi gör i Vilhelmina Missionskyrka. Klicka på rubrikerna för att läsa mer. Om du är intresserad av kurser kan du titta under Undervisning och för förrättningar som dop, vigsel och begravningar kan du leta under fliken Förrättningar.

Gudstjänster

Gudstjänsten är bland de viktigaste delarna av de flesta församlingars verksamhet. Här får vi träffa andra, undervisas om bibeln, den kristna tron och livet samt stilla oss en stund tillsammans med varandra och Gud.

Böndagar/temadagar

Minst en gång per år anordnar vi, vanligtvis tillsammans med Åskyrkan, böndagar eller temadagar där vi får fördjupning inom ett särskilt ämne genom föredrag och draman, samtala i smågrupper om ämnet samt be tillsammans.

Ungdomscafé

Ungdomscaféet är öppet fredgar och lördagar ej med några fastställda datum eller tider.